Tuulilasin vaihto tai korjaus

Tuulilasin vaihto tai korjaus

Asennamme tuulilaseja kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautoihin.

Tuulilasin korjaus

Mitä nopeammin tuulilasi tuodaan korjattavaksi, sitä todennäköisemmin se saadaan korjattua. Pienestäkin kiveniskemästä voi laajentua halkeama, joka tekee tuulilasin korjaamisen mahdottomaksi tai vähintäänkin hankalaksi. Ota siis heti yhteyttä, kun huomaat pienenkin vaurion tuulilasissa!

Tuulilasin korjaus on paitsi huomattavasti halvempaa myös ympäristöystävällisempää kuin uuden lasin vaihto. Korjaamollamme tuulilasin korjaus tehdään aina erityisellä huolella. Tuulilasin korjauksen jälkeen tuulilasi on yhtä vahva kuin alkuperäinen.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasiin tullutta vauriota ei voida korjata, tulee autoon tehdä tuulilasin vaihto. Käytämme laadukkaita varaosia, jotta uusi tuulilasi olisi tuulilasin vaihdon jälkeen yhtä turvallinen ja kestävä kuin edellinen. Tuulilasin vaihto tulee teetättää aina ammattilaisella, sillä väärät asennusmenetelmät vaikuttavat heikentävästi auton törmäysturvallisuuteen.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus on useimmiten kaskon lisäosana tarjottava vakuutuspalvelu. Kun sinulla on voimassaoleva lasivakuutus, vakuutusyhtiö korvaa tuulilasin korjaamisen yleensä ilman omavastuuta. Lisätietoa saat omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Miten toimia tuulilasin vaurioituessa?

Suojaa vauriokohta lialta laittamalla siihen välittömästi teippi. Älä puhdista kohtaa itse, sillä vauriokohtaan joutunut lasinpesuneste tai lika vain vaikeuttaa korjaamista.

Käännä auton puhaltimet pois tuulilasista sekä vältä suuria lämmönvaihteluja, jottei vauriokohta pääse laajenemaan.